FOODMASTER AALSMEER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foodmaster Aalsmeer. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2024 om 8:57 Heerlijke patat. Super hamburger. Heel snel bezorgd.
21 mei 2024 om 22:00 Had om bestek erbij gevraagd en kreeg gewoon goed servies had eigenlijk plastic bestek verwacht haha, oftewel goede service! Vond de kapsalon niet erg smaakvol.
9 mei 2024 om 8:35 Eten was prima op temperatuur en was goed gebakken, alleen hadden wij patat verwacht en wij kregen patat met schil. Dit was wel een teleurstelling, vooral omdat wij echt zin hadden in patat.
8 mei 2024 om 4:21 Precies op tijd bezorgd. Eten was prima.
6 mei 2024 om 4:47 Snelle bezorging, hadden we niet verwacht eigenlijk. Vriendelijke bezorger en lekker eten.
24 apr 2024 om 19:11 Lekkere saté. Verder goed zoals wij gewend zijn
23 apr 2024 om 8:46 Na een uur maar eens gebeld en hij was onderweg. Na dik een kwartier komt hij met loeihete snacks aanrijden. Waarom liegen?
12 apr 2024 om 7:57 goede bittergarnituur, en warm aangekomen op de afgesproken tijd
16 mrt 2024 om 20:11 Super lekker!!
3 mrt 2024 om 21:32 Patat lag los in de tas, bleek ook voor de deur te liggen,tasje gevallen ? Kroket was open gebarsten, ook gevallen?
1 mrt 2024 om 21:43 Eten was te laat. Wel warm. Patat was te gaar en verder was het ok.
29 feb 2024 om 2:11 maaltijd niet compleet, heb dus te veel betaald